Gabriella Massa - Uitvaartzangeres

Waar woorden tekort schieten, is er altijd nog muziek...

 

Een dierbaar iemand verliezen is heel ingrijpend en verdrietig. Waar woorden vaak tekort schieten,  kan muziek een helende factor zijn. Dat ene nummer zegt dan meer dan duizend woorden….

 

Met haar serene stem voelt uitvaartzangeres Gabriella Massa dat feilloos aan. Regelmatig wordt zij gevraagd om een afscheidsceremonie, uitvaart of  begrafenis muzikaal te omlijsten.

 

‘Afscheid nemen bestaat niet’ zingt Marco Borsato in één van zijn vele bekende hits. Dit nummer wordt vaak door Gabriella vertolkt. Maar ook het Ave Maria van Schubert of Gounod, een lied dat Gabriella zo puur en vol gevoel kan zingen dat alles stil valt.

 

Niets is zo persoonlijk als een uitvaart. Het moet passen bij de overledene en hoe hij of zij in het leven stond. Vooraf worden wensen zorgvuldig doorgesproken en een repertoire gekozen dat aansluit en waar de nabestaanden zich prettig bij voelen.

 

 

We'll meet again, don't know where, don't know when...

Keep smiling through, Just like you always do

'Till the blue skies drive the dark clouds far away

 

Vera Lynn

 

 

Er zijn veel songs in omloop die over afscheid nemen gaan. Gabriella Massa staat bekend om haar brede repertoire en maakt graag een mooie vertaalslag op maat. Naast de veelgevraagde liedjes zoals The Rose, Con te Partiro, Hallelujah, Amazing Grace, Fields of Gold en Mag ik dan bij jou, zijn natuurlijk ook andere nummers bespreekbaar. Gabriella’s motto  daarbij is: ‘zolang het maar puur en vanuit het hart wordt gezongen’. Een afscheid hoeft niet per definitie geassocieerd te worden met verdrietige liedjes, zo weet de zangeres uit ervaring.  “Het moet vooral passen bij de persoon zoals hij of zij in het leven stond.”

 

Welke liedkeuze het ook wordt: Gabriella draagt zorg voor een waardig muzikaal afscheid met liefde, respect en ingetogenheid voor de overledene en de nabestaanden. Een mooi voorbeeld hiervan is de bijzondere uitvoering van ‘Leef!’ die hieronder is te beluisteren:

Contact of meer informatie?

Wilt u graag dat ik met u contact opneem in verband met een uitvaart of heeft u behoefte aan meer informatie? Stuurt u mij dan uw gegevens toe.

 

Natuurlijk kunt u mij ook zelf telefonisch benaderen: 06 4000 71 07. Bij geen gehoor graag uw telefoonnummer achterlaten op mijn voicemail. Ik bel u dan uiterlijk  binnen 24 uur terug. Een appje sturen mag natuurlijk ook.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Gabriella Massa

UITVAARTZANGERES